Favorit Farsbrød!
 

Denne opskrift er helt enestående og er udviklet af mig selv, gennem årelange erfaringer med Farsbrød!-verdnen. Mange af mine venner siger at de generelt ikke bryder sig om Farsbrød! men dette her er åbenbart undtagelsen. Jeg har modtaget utallige roser fra både mænd og kvinder, gourméter som non-gourméter for dette Farsbrød!
Farsbrødet! bør serveres med bagterodfrugter, kartofler og en diskret svampe-sauce. Ideelt i alle sammenhænge om så det er, hverdag, weekend eller fest. Alle kan bør kunne lide Farsbrødet! uanset om man er ung/gammel, syg/rask eller kommunalt ansat.

Opskriften præsenteres sammen med nogle billeder, der illustrerer "Mine favoritter", inden for forskellige områder. God fornøjelse med tilberedningen af dette fantastiske Farsbrød!
 

Vi skal bruge:
500 gram hakket kalv -og Flæsk
250 gram Champignons
1 Rød Peberfrugt
1 stort løg
2 Fed hvidløg
2 Spsk. hakket soltørrede tomater
1 Æg
1 dl.mælk eller grøntsags-boullion
2-3 Spsk Rasp + ½ spsk. mel
Salt og Peber

 
Tilberedning:
Løget og hvidløgs-fedene rives fint på et rivejern. Fars, Æg, Soltørrede tomater, rasp, mel, mælk/boulion, salt og peber tilsættes. Champignons og peberfrugt renses, og hakkes groft. Dette vendes herefter i farsen. Farsen formes til et brød i et ildfast fad, og sættes i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 1 time.

Prøv selv at tilsætte netop de ingredienser du foretrækker, f.eks. Oliven, krydderurter eller dine favorit grøntsager! Skriv eventuelt til mig hvis du vil anbefale andre ingredienser, der smager godt i et Farsbrød!